« Ožujak 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
26 | 27 | 28 | 29 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Učenici prvih i drugih razreda naše matične i područne škole sudjelovali su u srijedu, 15. 10. 2014. u vrlo zanimljivoj radionici povodom Dana kruha.
U prostorima matične škole u Bednji su se uz pomoć profesionalnog pekara okušali u izradi različitih vrsta peciva. Pekar im je najprije demonstrirao cijeli postupak, a zatim su sami prionuli na posao. Bili su vrlo zainteresirani, pa su u njihovim vještim rukama nastajali lijepo oblikovani klipići, kifle i roščići. Bilo je tu i drugih oblika, a posebno ih je oduševilo kad im je pekar objasnio kako napraviti ježa od tijesta.
Dio ispečenih proizvoda učenici su imali priliku odmah kušati, a dio je bio postavljen na izložbi povodom Dana kruha. Ova radionica se pokazala vrlo korisnom, jer su učenici uvidjeli da se do kruha dolazi mukotrpnim radom i da ga zbog toga treba još više cijeniti.
učenici 1.a, 1.b, 2.a, 2.b i njihove učiteljice
Učenici prvih i drugih razreda naše matične i područne škole sudjelovali su u srijedu, 15. 10. 2014. u vrlo zanimljivoj radionici povodom Dana kruha.
U prostorima matične škole u Bednji su se uz pomoć profesionalnog pekara okušali u izradi različitih vrsta peciva. Pekar im je najprije demonstrirao cijeli postupak, a zatim su sami prionuli na posao. Bili su vrlo zainteresirani, pa su u njihovim vještim rukama nastajali lijepo oblikovani klipići, kifle i roščići. Bilo je tu i drugih oblika, a posebno ih je oduševilo kad im je pekar objasnio kako napraviti ježa od tijesta.
Dio ispečenih proizvoda učenici su imali priliku odmah kušati, a dio je bio postavljen na izložbi povodom Dana kruha. Ova radionica se pokazala vrlo korisnom, jer su učenici uvidjeli da se do kruha dolazi mukotrpnim radom i da ga zbog toga treba još više cijeniti.
učenici 1.a, 1.b, 2.a, 2.b i njihove učiteljice
Učenici prvih i drugih razreda naše matične i područne škole sudjelovali su u srijedu, 15. 10. 2014. u vrlo zanimljivoj radionici povodom Dana kruha.
U prostorima matične škole u Bednji su se uz pomoć profesionalnog pekara okušali u izradi različitih vrsta peciva. Pekar im je najprije demonstrirao cijeli postupak, a zatim su sami prionuli na posao. Bili su vrlo zainteresirani, pa su u njihovim vještim rukama nastajali lijepo oblikovani klipići, kifle i roščići. Bilo je tu i drugih oblika, a posebno ih je oduševilo kad im je pekar objasnio kako napraviti ježa od tijesta.
Dio ispečenih proizvoda učenici su imali priliku odmah kušati, a dio je bio postavljen na izložbi povodom Dana kruha. Ova radionica se pokazala vrlo korisnom, jer su učenici uvidjeli da se do kruha dolazi mukotrpnim radom i da ga zbog toga treba još više cijeniti.
učenici 1.a, 1.b, 2.a, 2.b i njihove učiteljice
Učenici prvih i drugih razreda naše matične i područne škole sudjelovali su u srijedu, 15. 10. 2014. u vrlo zanimljivoj radionici povodom Dana kruha.
U prostorima matične škole u Bednji su se uz pomoć profesionalnog pekara okušali u izradi različitih vrsta peciva. Pekar im je najprije demonstrirao cijeli postupak, a zatim su sami prionuli na posao. Bili su vrlo zainteresirani, pa su u njihovim vještim rukama nastajali lijepo oblikovani klipići, kifle i roščići. Bilo je tu i drugih oblika, a posebno ih je oduševilo kad im je pekar objasnio kako napraviti ježa od tijesta.
Dio ispečenih proizvoda učenici su imali priliku odmah kušati, a dio je bio postavljen na izložbi povodom Dana kruha. Ova radionica se pokazala vrlo korisnom, jer su učenici uvidjeli da se do kruha dolazi mukotrpnim radom i da ga zbog toga treba još više cijeniti.
učenici 1.a, 1.b, 2.a, 2.b i njihove učiteljice